Ingangmatten

De ingangmatten, buiten en indoor, maken het mogelijk om de vloeren te beschermen tegen het vuil dat meestal door de schoenen van je bezoekers en medewerkers binnen wordt gebracht. In rubber en anti-slip hebben ze een uitstekende kleurbehoud.

 

Ingangmat , buiten en indoor, rubber en anti-slip

Plaats een mooi buiten-of indoor tapijt om je vloeren te beschermen tegen het vuil dat meestal door de schoenen van je medewerkers binnen wordt gebracht. Onze rubberen ingangmatten zijn antislip en bewegen dus niet wanneer je er op loopt. Het kleurbehoud van onze tapijten is uitstekend. Plaats een tapijt dat alle helderheid van de kleur behoudt, ondanks dat hij buiten ligt. Inderdaad, zeer resistent tegen ultraviolette stralen, onze ingangmatten zijn van een hoge kwaliteit.

Deze ingangmatten, met verschillende breedtes et lengtes, passen zich aan de verschillende ingangen aan en dit dankzij de 3 voorgestelde maten voor elke breedte en lengte. Hun onderhoud is zeer eenvoudig en hun kleurbehoud is uitstekend. Voor een langere levensduur, ongeveer een keer per week  het oppervlak uw tapijten stofzuigen.

ajax
ajax