Foto van CAP CATERPILLAR C-434 ZWART Caterpillar

CAP CATERPILLAR C-434 ZWART

Art.nr.: 2036017999

Werken in de regen of in de brandende zon? Met deze stevige en comfortabele cap van 100% geweven katoen ben je extra beschermd tegen de elementen. Meer Informatie ›
  • Comfortabel
  • Robuust
  • Noir

kwantiteit

Niet voorradig

Excl.BTW: 17,50 € Incl.BTW: 21,18

Product unavailable

Ook interessant voor u ∨

Omschrijving

Fijne Caterpillar pet
Werkt u veel buiten, ongeacht de weersvoorspelling? Dan bent u gebaat bij een goede pet! Deze opvallende cap van Caterpillar is niet alleen comfortabel, maar biedt ook extra bescherming tegen wind, regen en brandende zon. Door de zware kwaliteit uitvoering van 100% geweven katoen, gaat u het hele jaar goed toegerust de deur uit. De pet geeft u bovendien een frisse look!

Robuuste en comfortabele cap
Regen, wind, of winterse kou: met deze Caterpillar cap is het te trotseren. De hoge kwaliteit afwerking met metalen gesp en het gele CAT® logo maken de cap bovendien een sportieve blikvanger. De cap zit als gegoten en gaat lang mee: robuust en comfortabel. Zoals u van Caterpillar gewend bent!

Materialen, kleuren en maten
Deze zwarte cap met geel logo is verkrijgbaar in één maat, maar is verstelbaar door de metalen gesp aan te trekken of losser af te stellen. Gemaakt van 100% zware kwaliteit geweven katoen.

Leverbaar in de maat/maten: Unique

Gegevensblad als PDF

Onderhoud en samenstelling

Stoffen

100% geweven katoen

Voordeelen

ajax