Foto van Cap Timberland Pro 003 Zwart Timberland Pro®

Cap Timberland Pro 003 Zwart

Art.nr.: 2036016999

Werken onder de brandende zon of in de regen? Met deze cap van Timberland Pro is het buitenuniform compleet. Verstelbaar, sterk en comfortabel. Meer Informatie ›
  • Robuust

kwantiteit

Niet voorradig

Excl.BTW: 17,00 € Incl.BTW: 20,57

Product unavailable

Ook interessant voor u ∨

Omschrijving

Comfortabele pet uit de Timberland Pro Serie
Voor wie veel buiten werkt, is een comfortabele cap niet alleen prettig, maar ook een belangrijke bescherming tegen de elementen. De Timberland Pro 003 Cap is door de zware kwaliteit uitvoering een prima pet om uw Timberland buitenuniform mee te completeren.

Bescherming en comfort in elk seizoen
Werken onder de brandende zon of in de regen? Met deze cap uit de Timberland Pro serie bent u gedurende het hele jaar beschermd. Deze pet houdt regen, zon en kou tegen, maar ademt ook en zit bovendien als gegoten. De ideale werkpet!

Sterke en comfortabele cap
Met de Timberland Pro 003 kiest u voor een robuuste cap die lang mee gaat. De hoge kwaliteit afwerking met voorgebogen klep en metalen gesp geeft de cap bovendien een zeer degelijke uitstraling.

Materialen, kleuren en maten
Deze zwarte cap is verkrijgbaar in één maat, maar verstelbaar dankzij de metalen gesp. Gemaakt van 100% zware kwaliteit twill katoen met een gewicht van 320 g/m².

Leverbaar in de maat/maten: Unique

Gegevensblad als PDF

Onderhoud en samenstelling

Stoffen

100% twill katoen - 320 g/m²

Voordeelen

ajax