Foto van Fleececap Zwart

Fleececap Zwart

Art.nr.: 2036012999

Een warme pet bij winterse kou? Dankzij deze zwarte cap van poyester fleece met oorkleppen blijven uw oren heerlijk warm. De hele werkdag lang! Meer Informatie ›
  • Warm
  • Verstelbaar

kwantiteit

Niet voorradig

Excl.BTW: 10,00 € Incl.BTW: 12,10

Product unavailable

Ook interessant voor u ∨

Omschrijving

Stevige fleececap met oorkleppen
Bent u warm aangekleed voor de winter? In strenge kou en zonder muts verdwijnt veel van de lichaamswarmte vaak alsnog via het hoofd. Wie buiten werkt snapt dan ook wat een goede pet kan toevoegen. Zo biedt een goeie pet eenvoudige bescherming tegen regen en wind. En deze zwarte fleececap met oorflappen biedt dan ook nog eens extra bescherming tegen de kou. Comfortabel, warm en verstelbaar: de ideale cap om het winteruniform mee te completeren.

Fijne verstelbare werkpet
Voor ieder hoofd: deze pet warme pet is goed verstelbaar dankzij een aantrekkoordje en het zachte fleece voelt uitermate comfortabel. De oorkleppen zijn neerklapbaar. De pet kan dus ook gedragen worden met deze flappen omhoog. De stijve klep geeft de cap een degelijke uitstraling en garandeert vormvastheid.

Materialen, kleuren en maten
Dankzij het aantrekkoordje is deze zwarte pet aan te passen voor elke maat: one size fits all. Gemaakt van 100% polyester fleece en wasbaar op max. 30°C.

Leverbaar in de maat/maten: Unique

Gegevensblad als PDF

Onderhoud en samenstelling

Stoffen

100% polyester fleece
Wasbaar op max. 30°C

Onderhoudsinstructies

Tot 30°C wasbaar

ajax