BEROEPSKLEDING VOOR HANDWERKERS

Een meesterwerk ontstaat door een combinatie van passie en expertise. Würth MODYF biedt de juiste werkkleding, zodat elke handwerker zich op de essentie kan richten. Welk beroep u ook uitoefent, of u een Creator*, een Innovator* of een Maker* bent: waar wacht u nog op voor het maken van meesterwerken!

creator

De CREATOR*

Bestaat uw dagelijkse werk uit het ontwerpen van nieuwe, unieke producten? Bestaat er voor u niets mooiers dan uw voltooide 'meesterwerk' eindelijk in handen te hebben?

Als Creator* is het sterkste gevoel voor u de bewondering van het eindresultaat, tot in de kleinste details. Wij presenteren u graag onze eigen Creator*, Marco Hinz, die al zijn meubels maakt van een ongebruikelijke grondstof: bamboe.

In alle stappen van het proces moet dit materiaal bijzonder nauwkeurig bewerkt worden, van de planning tot voorbereiding en het ontwerp. Wanneer het product, zijn 'meesterwerk' eindelijk bestaat, waardeert Marco de perfectie van het werk dat nodig is van de werkplaats tot de levering aan de eindklant.

creator creator

De INNOVATOR*

Nieuwe producten en innovaties zijn uw leitmotiv? Dan bestaat er geen twijfel over dat u een Innovator* bent! U analyseert de kleinste details om van uw werk iets absoluut bijzonders te maken. Precisie en analytisch inzicht zijn in uw geval essentiële eigenschappen.

Wij stellen u een bijzondere pionier voor, Jimmy Pelka. Hij verbetert niet alleen de prestaties van raceauto's en showcars, maar zorgt ook voor optimale prestaties van gewone personenauto's.

Zijn 'meesterwerk': een Audi RS6 die na zijn interventie in 3,28 s optrekt van 0 tot 100 km/u. Jimmy Pelka heeft zijn talent aan het publiek getoond door zijn bijdrage aan de voorbereiding van de auto's in de film Fast & Furious 7 !

innovator innovator
innovator
maker
maker

De MAKER*

U kent geen grenzen en bent altijd op zoek naar perfectie? U bent een Maker* die niet snel opgeeft bij tegenslag. Wat voor u telt, is de trots die u voelt als u uw 'meesterwerk' hebt voltooid.

Engin Yaldar is ook zo iemand voor wie het nooit te slecht weer is als hij werk te doen heeft. Momenteel bouwt hij samen met zijn team het Forum Carmen WÜRTH, dat binnenkort gerealiseerd zal worden. Er wordt meer dan 130.000 m3 grond verzet, voor een uiteindelijke capaciteit van 10.000 plaatsen.

Aan het einde van elke werkdag schudt Engin het stof uit zijn werkkleding en bekijkt de voortgang van zijn 'meesterwerk'.

Wilt u meer weten over de Masterpieces* van Würth MODYF? Neem dan per e-mail contact op met info@modyf.nl of vul het online formulier in. *Creator : : Ontwerper *Innovator : pionier *Maker : handwerker *Masterpieces :unieke werkstukken, meesterwerken

ajax