Foto van Paar Kniebeschermingen Timberland Pro Floor Layer 009 Zwart Timberland Pro®

Paar Kniebeschermingen Timberland Pro Floor Layer 009 Zwart

Art.nr.: 2032002999

Beschermingen voor in de kniezakken van werkbroeken uit de Timberland Pro-serie. De kniebescherming absorbeert stoten en blijft de hele dag in vorm. Meer Informatie ›
  • Soepel
  • Comfortabel
  • Absorbeert stoten en schokken

kwantiteit

Niet voorradig

Excl.BTW: 21,25 € Incl.BTW: 25,71

Product unavailable

Omschrijving

Kniebeschermingen voor Timberland Pro Werkbroek
Deze kniebeschermingen steekt u in de kniezakken van uw daarmee uitgeruste Timberland Pro Werkbroek. Onontbeerlijk voor het zwaardere werk en werk waarbij regelmatig een houding op de knieën wordt aangenomen. De kniebeschermers zijn zacht en comfortabel en absorberen stoten tegen de knie. Dankzij een specifieke bewerking van het schuim blijft de dikte ervan de hele dag behouden.

Soepele en comfortabele kniebescherming
U wilt uw knieën beschermen, maar de beschermers niet de hele dag voelen zitten. De uitermate flexibele Timberland Pro Floor Layer 009 kniebeschermers zijn speciaal ontwikkeld voor de Timberland Pro werkbroeken en kunnen eenvoudig voor elke werkbroek op maat worden geknipt. Dankzij het soepele materiaal van de beschermers blijft de broek comfortabel dragen en kunnen de knieën vrij bewegen.

Kniebescherming die voldoet aan de Europese richtlijnen
Deze Timberland High Performance kniebeschermers voldoen aan de Europese Richtlijn 89/686 // EG volgens tests EN14404 + A1: 2010 Type 2 Niveau 1.

Leverbaar in de maat/maten: Unique

Gegevensblad als PDF

Onderhoud en samenstelling

Voordeelen

ajax