Foto van Veiligheidsschoenen Indus S3 SRC Würth MODYF, zwart Würth MODYF

Veiligheidsschoenen Indus S3 SRC Würth MODYF, zwart

Art.nr.: M418121

Deze Indus veiligheidsschoenen zijn ideaal voor zwaar werk en bovendien 100% vervaardigd zonder metaal. Meer Informatie ›
  • Schacht van ademend leer met technische inserts
  • Gevoerde lip, reflecterende inserts, stootrand aan de voorkant
  • Beschermkap van glasvezel, anti-perforatiezool van textiel
  • Anti-slijtagezool PU antislip SRC, schokdemping in de hak
  • Zonder metaal, Mondopoint 11
  • Gewicht (Maat 42) : 600 g
  • Zwart
  • Norm(s): S3

Maten

kwantiteit

In voorraad Levering tussen 48 en 72 uur

Excl.BTW: 36,75 € Incl.BTW: 44,47

Omschrijving

Lage stevige en comfortabele veiligheidsschoenen


Deze veiligheidsschoenen zijn voorzien van schokdempers in de hielen waardoor de voeten minder vermoeid raken tijdens het werken. De ademende leren schacht biedt optimale afdrijving van vocht. Deze veiligheidsschoenen zijn ook voorzien van een stootrand aan de voorkant die de slijtage van de schoen afremt. De slijtagezool van polyurethaan is antislip, conform aan de SRC-norm waar deze hele schoen aan voldoet.


Geheel zonder metaal voor meer comfort


Het gewicht van een veiligheidsschoen is een van de belangrijkste criteria voor de gebruiker. We hebben er daarom voor gekozen om een model zonder metaal te ontwikkelen om het lopen te verlichten. Het beschermingsniveau is even hoog en de veiligheidskap is gemaakt van glasvezel. De anti-perforatiezool van deze schoen is van textiel en beperkt perforatierisico's die gerelateerd zijn aan uw werkzaamheden en uw werkomgeving. Deze veiligheidsschoen met Mondopoint 11 vorm heeft een ruime pasvorm waarmee wrijving tegen de beschermkap voorkomen wordt.


Ideaal voor zware arbeid


Deze veiligheidsschoenen met norm S3 zijn ideaal bij werken onder vochtige omstandigheden. Dankzij de waterafstotende eigenschap blijven je voeten droog. Deze veiligheidsschoenen met norm S3 zijn bestand tegen oliën en koolwaterstoffen. Ze zijn er ook in een hoge uitvoering en zijn beschikbaar van maat 35 tot 48.

Leverbaar in de maat/maten: 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48

Gegevensblad als PDF

Onderhoud en samenstelling

Stoffen

LOVV_17
Textile veiligheidszool

Voordeelen

ajax