Gevoerde bodywarmers

Onze signaalbodywarmers voldoen aan de norm EN 471. Ze zijn comfortabel en praktisch, en uitstekend geschikt voor wie werkt in de bouw, of langs de weg. En wordt het frisser, dan vervangt u de bodywarmer door een fleece-signaaljack.

 

Een gewatteerd werkvest is ideaal voor frissere dagen in de aanloop naar de zomer en in de herfst. Dankzij de voering biedt het vest extra warmte wanneer het gedragen wordt over een werktrui, fleece of werkshirt.

Gewatteerd signaalvest volgens de EN 471-norm

Een signaalvest draagt erg comfortabel. In de mouwloze uitvoering verzekert het een goede bewegingsvrijheid. Door een mouwloos vest met voering te dragen kunt u gewoon uw werk doen, terwijl u tegelijk beschermd bent tegen de kou en goed zichtbaar blijft.

Een werkvest is bovendien vaak praktisch, omdat u veel gereedschap kwijt kunt in de vele functionele zakken in het vest. Met de koordjes in de taille van een signaalvest, maakt u dat het vest bovendien sportief oogt.

Om een signaalvest zowel op het werk en als in uw vrije tijd te kunnen dragen, kiest u voor een signaalvest in de omkeerbare uitvoering. Deze heeft een onopvallende kleur aan de ene, en signaalkleuren aan de andere zijde. Na het werk keert u het vest eenvoudig om!

Voor de winter: signaalparka

Wanneer het koud is, kan een signaalparka het mouwloze signaalvest vervangen. Dankzij de norm EN 343, biedt de parka uitstekende bescherming bij slechte weersomstandigheden en bij temperaturen boven -5°C. Een parka is langer dan een gewatteerd vest en bedekt ook de onderrug voor extra comfort bij koud weer.

De parka's zijn verkrijgbaar in fluorescerend geel of oranje en voorzien van reflecterende strepen om aan de eisen van EN 471 te voldoen. Ze zorgen daarmee voor een goede zichtbaarheid onder alle omstandigheden, zowel overdag als 's nachts.

Er zijn geen artikelen die overeenkomen met de selectie.
ajax