Foto van Veiligheidssneakers Atomic S3 SRC Puma Zwart/blauwe Puma Safety Shoes

Veiligheidssneakers Atomic S3 SRC Puma Zwart/blauwe

Art.nr.: M418130

De lage veiligheidsschoenen Puma Atomic bestaan uit een bovenkant van volnerfleer, ze hebben een BreathActive-voering en voldoen aan de norm S3. Meer Informatie ›
  • Bovenkant van volnerfleer
  • BreathActive multifunctionele textielvoering
  • Stalen beschermingskap, stalen soepele anti-perforatie buitenzool
  • Schokdempende, anti-slip en oliebestendige buitenzool, tussenzool van PU
  • Mondopoint 11
  • Gewicht (Maat 42) : 690 g
  • Zwart
  • Norm(s): S3 SRC

Product uitverkocht

kwantiteit

Niet voorradig

Excl.BTW: 69,95 € Incl.BTW: 84,64 €

Excl.BTW: 62,96 € Incl.BTW: 76,18

Product unavailable

Omschrijving

Ademende, robuuste veiligheidssneakers


De veiligheidssneaker Puma Atomic is een lage schoen die voldoet aan de normen S3 en SRC. De norm S3 garandeert dat de bovenkant van deze veiligheids is waterafstotend, anders gezegd: water wordt slechts gedurende bepaalde tijd weerstaan. Zo kunt u deze veiligheidsschoen in de regen dragen, terwijl uw voeten gegarandeerd droog blijven. Echter, het water kan binnendringen in de schoen wanneer het hard regent. Voor schoenen die helemaal waterdicht zijn, kiest u schoenen die voldoen aan de norm WR. De norm SRC, waaraan deze veiligheidssneaker van Puma voldoet, verzekert u van een anti-slip werking, zelfs op een vochtige vloer. De bovenkant (de buitenkant van de schoen, die de voet bedekt) bestaat uit robuust volnerfleer, dat veel weerstand biedt tegen afslijten. Dit materiaal biedt een perfecte bescherming tegen water en is heel gemakkelijk te reinigen.


Vele technologieën, voor een goed gebruikscomfort


De veiligheidsschoen Puma Atomic heeft een BreathActive-binnenvoering waardoor het vocht op optimale wijze wordt afgevoerd uit deze veiligheidsschoen. De Evercomfort-binnenzool garandeert een goede steun van de voet. Deze zool heeft een ergonomische vorm, is geperforeerd en bedekt met een stof die waterafstotend en antibacterieel is. Door dit proces wordt de temperatuur in de schoen gereguleerd. Bovendien absorbeert het kussentje bij de hiel in de zool op efficiënte wijze schokken en verbetert daardoor uw comfort tijdens het gebruik. Deze veiligheidsschoen is ook voorzien van een lichte, flexibele polyurethaan (PU) zool. U zult ook de stalen beschermingskap in de vorm van Mondopoint 11 waarderen, voor meer comfort en de vrijheid van uw tenen, evenals de stalen anti-perforatie zool. Attentie, als u de souplesse van uw veiligheidsschoenen belangrijk vindt, raden wij u aan om veiligheidsschoenen te nemen die een anti-perforatie zool hebben van textiel / Kevlar.

Leverbaar in de maat/maten: 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

Onderhoud en samenstelling

Stoffen

Ondoordringbare metalen zool
Stalen teenbescherming

Voordeelen

ajax