Bezig met laden...

Levering aan Modyf.be

Op Modyf.be, heeft u de keuze tussen verschillende leveringsmethoden. Levering in België is mogelijk.

Gratis verzending vanaf €80 zonder BTW!

Leveringen in België zijn gratis voor aankopen van minstens €80 zonder BTW en dit voor leveringen binnen 48 uur. Voor kleinere bedragen, rekenen we voor elke bestelling een extra kost aan van €7,90 zonder BTW voor de verpakking en het transport van uw pakket.

MONDIAL RELAY levering

Mondial Relay kan uw pakket leveren op een adres naar keuze. Deze snelle levering kost €7,90 zonder BTW als het bedrag van uw bestelling lager is dan €80 zonder BTW.

Levering aan huis

Mondial Relay levert uw pakket binnen een periode van 72H-96H*, na verzending, op het adres naar keuze.

Leveringen vinden plaats van maandag tot vrijdag voor leveringen via Mondial Relay. Voor andere landen en bestemmingen : wij bestuderen uw project op aanvraag, gelieve ons hiervoor te contacteren.

Levertijden zijn niet van toepassing op bestellingen met personalisering en worden onder voorbehoud van beschikbaarheid van items gegeven.

*Bestellingen geplaatst na 11 uur op vrijdag, zaterdag, zondag worden verwerkt en verzonden vanaf maandag.

CHRONOPOST CLASSIC INTERNATIONAL levering

Chronopost kan uw pakket leveren op een adres naar keuze. Deze snelle levering kost €7,90 zonder BTW als het bedrag van uw bestelling lager is dan €80 zonder BTW.

Levering aan huis

Chronopost levert uw pakket binnen een periode van 72H*, na verzending, op het adres naar keuze.

Leveringen vinden plaats van maandag tot vrijdag voor leveringen via Chronopost. Voor andere landen en bestemmingen : wij bestuderen uw project op aanvraag, gelieve ons hiervoor te contacteren.

Levertijden zijn niet van toepassing op bestellingen met personalisering en worden onder voorbehoud van beschikbaarheid van items gegeven.

Search engine powered by ElasticSuite