Softshells en fleece truien

Onze fluorescerende fleeces en Softshells zijn speciaal geschikt voor professionals in de bouw, voor magazijnmedewerkers en voor wegwerkers. De signaal-fleecejassen en fluorescerende Softshells zijn ideaal voor de herfst- en wintermaanden. Voor de extreem koude dagen, zijn er bovendien nog onze signaalparka's.

 

Fleece en softshell signaaljasjes beschermen u tegen de kou. Maar ze zorgen er bovendien voor dat u ook gedurende de hele dag en nacht goed zichtbaar bent.

Signaalkledingcombinatie: broek, fleecejack en softshell

Fleece en softshell jacks met hoge zichtbaarheid voor professioneel gebruik zijn praktisch. Dankzij hun fluorescerende kleuren (geel of oranje) en hun reflecterende strips verzekeren ze uw veiligheid. Ze zijn warm en comfortabel en geschikt voor professioneel gebruik voor iedereen die ook 's winters in de open lucht werkt. Bijvoorbeeld in de bouw, transport, of logistiek.

Een fleece-signaaljasje combineert de eigenschappen van een fleecejack en een signaalkledingstuk. Het biedt warmte en een verhoogde zichtbaarheid.

Ook een fluorescerend softshelljack vervult meerdere functies. Net als een klassieke softshell is zo'n jas waterafstotend en winddicht. Het jack voldoet daarnaast aan norm EN 471 en garandeert de gebruiker een goede zichtbaarheid ongeacht de weers- of lichtomstandigheden.

Heeft u een heel signaalpak nodig? In dat geval kunt u een softshell of fluorescerend fleecejack uitstekend combineren met een bijpassende signaalbroek. Ook onze signaalbroeken voldoen aan de norm EN 471.

En voor de lente en de herfst maakt u uw signaal-outfit compleet met een signaalbodywarmer, die het fleecejack of de softshell kan vervangen.

Voor mid-seizoen: bodywarmer met hoge zichtbaarheid

Een gewatteerd signaalvest is een goede bondgenoot tegen de kou. Het vest is voorzien van een voering die helpt om het vroeg in het seizoen, of in de nadagen van de zomer toch warm te hebben. Door de mouwloze uitvoering biedt een dergelijk vest de gebruiker ook prima bewegingsvrijheid.

Signaalvesten zijn verkrijgbaar in geel of in oranje. De vesten aan de wettelijke voorschriften en aan norm EN 471 wat betreft de verkeersveiligheid en de zichtbaarheid in de open lucht.

ajax
ajax